300mm fra Nikon bringer mig en del tættere på

Mit nye objektiv – Nikon 300mm f/4E PD ED VR – skulle straks i brug og dyr blev skudt…

Objektivet har jeg omtalt før – både da jeg havde det på prøve og da jeg have det med til Ungdommens Folkemøde 2016 i Søndermarken samt Race the Money på Refshaleøen.

Men mens jeg venter på den Lotto gevinst, der kan tage mig på safari i Kenya, Syd Afrika, og Tanzania må jeg, som mange andre, nøjes med en tur i ZOO. Det er nu heller ikke skidt for det kan klares med mit årskort og på et par timer kommer jeg til den Afrikanske savanne og Arktis…

Naturligvis ville jeg helle se dyrene i deres naturlige element men det tillader økonomien ikke. Jeg vil også hellere fotografere dem der for det er vanskeligt at få gode dyre billeder i en Zoo. Primært fordi man gerne vil have nogle omgivelser uden forstyrrende elementer som fx mennesker..

Der er noget fascinerende ved at kunne komme tæt på. Det har altid irriteret mit voldsom at jeg var nødt til at croppe måske halvdelen af et billede væk da jeg ikke kunne lave den beskæring, jeg gerne ville i optagelsen.
I nogle sammenhænge er jeg stadig nødt at croppe (skære væk) men med den nye Nikon 300mm f/4E PD ED VR sker det langt sjælnere end før.

Skriv en kommentar