2020 var et atypisk foto år for mig

2020 var ikke bare et atypisk foto år men et atypisk år i det hele taget for de fleste.

Jeg har som mange andre ikke haft særlig meget gang i fotoriet i år. Det skyldes tidernes ugunst og så har jeg heller ikke selv været motiveret – og det kan ses i min billeder.

Ikke at jeg har lavet flere dårlige billeder – men jeg har lavet færre billeder og så er motiverne anderledes…

Men det skal også sige at jeg nogle gange har fotograferet andersledes end jeg plejer. Det kommer til udtryk i udstillingen “DUO” i marts 2021 som jeg håber kan blive til noget trods Covid-19 (ingen billeder til den udstilling vises her).

 

Blomster som aldrig før

I 2020 har jeg fotograferet flere blomster end nogensinde før. Både hjemme i studiet og i det fri…

Landskaber som aldrig før

Det er flere år siden (mange) jeg har lavet som meget landskabsfotografi som i 2020. Det er ikke fordi det er blevet til lange ture, ture med overnatning i shelter og sovepose og ej heller meget tidlig oppe.

Men det er fotografi man kan lave uden for meget ståhej med aftaler med model etc. Et Kit-Kat øjeblik. En pause. Og hvem har ikke godt af det ?

Krydret med noget af al det andet…

Og så har jeg “hygget” mig lidt i studiet og haft et kamera med over skulderen i fx Glyptoteket, Metroen og i Københavns ZOO.

 

Og så blev denne lille video klar:

Et interview med en god dansk fotograf, som i efteråret udgav en bog. Jeg har ikke før lavet eller været med til at lave et videointerview men som jeg hører og ser det nu er der mange gode pointer i. Det skulle naturligvis den interviewede med også interviewerne (Jakob og jeg)  Den er lavet sammen med Jakob Kjøller og tog lidt tid.

Skriv en kommentar