15TH MALMÖ INTERNATIONAL

I mine fotografiske målsætninger for 2015 stod der: “jeg ønsker at deltage i fire internationale saloner”. En af de fire blev 15TH MALMÖ INTERNATIONAL

Det er en fotosalon jeg har deltaget i tidligere og der fået billeder antaget. At det så har givet point til SDF´s nåleregnskab er jeg aldeles ligeglad med og det er ikke det dette indlæg skal handler om.

Det skal handle om dette:

EXHIBITION CALENDAR
Closing date
April 4, 2015
Judging
April 11-12, 2015
Notification
April 22, 2015
Exhibition
May 15-16, 2015
Awards sent
June 20, 2015
CD Catalogue sent
June 20, 2015

Læg lige mærke til, hvor kort tid der går fra indlevering til jurering og til at man kender resultatet.

Helt fantasktisk ! Til Den Nationale i SDF skal der indleveres typisk 1. maj (i 2015 den 10. maj ) og hvis man er heldig ser man antagelses listen en gang i juli. I år er der heldigvis kommet en tidsplan. Offentliggørelse sker den 15. juli. En klar forbedring fra tidligere år, hvor der ikke var en kendt tidsplan – ihvertfald ikke kendt af mig som deltager…det virker faktisk som der er kommet mere styr på det i år.

Men jeg er meget lidt begjestret for at man kan se hvilke billeder den enkelte deltager med. Det vedkommer sådan set ingen.

(det “hul” ser ud til at være lukket igen)
Medaljer og diplomer bliver først offentliggjort til Den Nationale i løbet af efteråret . Typisk henne i oktober måned. SDF har valgt at ligge sin generalforsamling samtidig med Den National, som også er en udstilling. Det er altså der medaljer og diplomer finder deres ejermand, årets fotograf (som kaldes Danmarksmester) og klubmesterskabet bliver kendt. Det er sikkert laget sammen for ellers vil der ikke komme nogen til generalforsamlingen eller måske fordi man gerne vil festliggøre og ophøje det hele ?
Allerede nu kan man på FFIM.se se hvem som har deltaget og jeg har modtaget em mail fra formanden:

“Dear Photofriends,
Thank you very much for entering the 15th Malmö International Exhibition 2015, the only exhibition of its kind in Sweden.
The selection panel has now made their selections, and the results will be sent out within a few days.”

Det er sindssygt lækkert at
– man kender tidsplanen på forhånd
– at tidsplanen er kort
– at de informerer
PS: Tænker du at salonen i Malmø er meget mindre og derfor kan de jo sagtens vil jeg bare sige at den er international og har modtaget 4424 billeder….helt lille er den altså ikke. Som jeg husker det modtager Den Nationale, som altså er rent dansk, ca 5.000 billeder men har også flere kategorier.

Skriv en kommentar